Warranty
Warranty
PDF Print E-mail

Garanţia

Produsele achiziţionate de la firma noastră beneficiază de o garanţie de 2 ani în conformitate cu legislaţia română în vigoare privind calitatea produselor. Firma noastră asigură garanţia acestor produse în calitate de importator.

Garanţia se acordă fie prin înlocuirea produsului, fie prin repararea acestuia. Înlocuirea se face în limita stocului disponibil sau la reînnoirea stocului.

Garanţia se consideră nulă în cazul in care defecţia se datorează manipulării incorecte a produsului, a montării sau folosirii necorespunzătoare, sau care au fost cauzate de accidente sau a nerespectării instrucţiunilor de folosire.

Service

În perioada garanţiei asigurăm service la sediul firmei noastre pentru produsele care s-au defectat. Produsele defecte vor fi trimise la adresa firmei noastre: Str. Vörösmarty Mihály nr. 37, 530131, Miercurea Ciuc, jud.Harghita. Rezolvarea problemelor legate de service se face în maxim 30 de zile de la primirea produselor .

Solicitarea garanţiei/service-ului

În cazurile in care solicitaţi acordarea garanţiei sau trimiteţi produse către departamentul service, trebuie să prezentaţi urmatoarele documente:

  • copie după factura cu care s-a achiziţionat marfa
  • descrierea detaliată a defectului

Produsele pentru care se solicită garanţia/service-ul trebuiesc prezentate în ambalajul original! Firma noastră nu-şi asumă responsabilitatea pentru pierderea sau deterioarea datelor cauzate de defecţiuni, singura noastră obligaţie fiind cea de a repara sau înlocui echipamentul defect (sau părţile acestuia).

 

 

SC Mikro Atlas SRL

Field of activity:
Wholesale distribution of connectors for computers, computer accessories, office supplies.

Address:
Miercurea Ciuc 530131
Street: Vörösmarty Mihály No.37
County: Harghita, Romania

25 ev kiirva

Prices do not include VAT

© The reproduction of the content on this website in whole or in part, in it's original or modified form as well as storage in a retrieval system or transmitted in any form or by any means is prohibited without the written approval of SC. Mikro Atlas S.R.L. The content of this website with explanatory title, in articles, studies, books is allowed only by clearly and precisely indicating the source.